Åhléns skänker 700 böcker till Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Under årets stora bokrea som nu har startat på Åhléns, har vi valt att sätta barnen i fokus och skänker också, tillsammans med Pocketgrossisten, 700 böcker fördelat på cirka 80 titlar till Astrid Lindgrens Barnsjukhus i Stockholm.

Barnens böcker har stort fokus under Åhléns bokrea och många olika kategorier realiseras inom barnsegmentet, både vad gäller ålder och stilar. I år skickar man också 700 böcker till Astrid Lindgrens Barnsjukhus för att förgylla tillvaron för de barn som besöker sjukhuset. Det rör sig om en bra mix av cirka 80 titlar, allt från pekböcker för de allra minsta till läsböcker för yngre ungdomar.

- Den generösa bokgåvan kommer till största del att tas emot av bibliotek ”Bokskogen” och kommer att finnas i väntrummen på Astrid Lindgrens Barnsjukhus till barn och ungdomars stora glädje, säger Sanna Murray-Salander, Verkställande på Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus.

Åhléns bokrea pågår mellan den 26 februari och 13 mars. Åhléns har sedan 2011 valt Pocketgrossisten som leverantör av böcker.

För mer information, vänligen kontakta:
Thérèse Johnsson Sundberg, vik. Informationschef Åhléns AB, tfn 08-120 622 96