Stiftelsens 20-årsjubileum den 2 okt 2017 på Dansmuseet

Varmt och tusen Tack till alla våra sponsorer, donatorer, partners, givare, vårdpersonal, underhållare, idrottare, artister, eldsjälar och övriga vänner!

Tack för att ni bidrog till att det blev ett så fint och lyckat 20-års jubileum på Dansmuseet. Tack vare er alla vänner har vi skapat Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus.

Jag är glad att vara Beskyddare för Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Stiftelsen har barnens främsta i fokus och arbetar för att skapa en varm, positiv och välkomnande miljö. Något som alltid är viktigt men som betyder särskilt mycket för de barn och anhöriga som av olika skäl behöver vistas på sjukhus. 

H.K.H Kronprinsessan Victoria

Astrid Bild02 Jpg

Ett varmt tack och en stor eloge till producenten Saskia Lagerbielke som stod för kvällens proffsiga underhållningsprogram med Ulf Sandström som konferencier och Thomas Eklund som stod för tekniken.

Tack Micke och Fredrik från Bistro Rolf de Mare' och Sara Johansson från Personliga Blomster!

Tack till er underbara artister! Lise och Gertrud, Hansine, Herman och Lucas Pelbäck, Eleonora Dreiman Meilink, Isolde Gaylan Gutan, Nathanael Wetterud och Edvin Hammarström från Lilla Akademien och Julia Viktoria.

Tack Margareta Allansson från Dansmuseet för lån av era vackra lokaler!

Tack Stiftelsens styrelse för ert fantastiska stöd och engagemang med Elisabeth Tamm som ordförande sedan 10 år och övriga i styrelsen; Cathis Kumlien, Henrik Almkvist, Håkan Ström och Johan Malmros!

Astrid Bild20T.v: Sanna Murray-Salander, director tackar styrelsen och avtackar Olle Björk för ett stort stöd och gott mångårigt samarbete! Från vänster, Olle Björk fd ordförande o styrelseledamot, Cathis Kumlien, Håkan Ström och Elisabeth Tamm, ordförande sedan 10 år.
T.h: Eva Riepe, sjukhusclown och Henrik Almkvist, styrelseledamot och fd barnsjukhuschef på ALB.

Och sist men inte allra minst, tack Olle Björk för dessa fantastiska 20 år, varav som Stiftelsens ordförande de första 10 åren!

Vi ser fram emot Stiftelsens Silver-jubileum år 2022.

Jubileumshälsningar,
Sanna Murray-Salander, Director 

Astridbild20